26 feb: Extra Kenniskaravaan: ‘Presenteer je vereniging online’

26 feb: Extra Kenniskaravaan: ‘Presenteer je vereniging online’

Er was eind januari een grote belangstelling voor de workshop ‘Presenteer je vereniging online’ bij Bijzonderonline. Daarom wordt deze herhaald op dinsdagavond 26 februari. Belangstelling? Meld je als lid van een (vrijwilligers)club snel aan, want vol=vol.

Hoe kun je meer bekendheid realiseren voor je vereniging, club of organisatie? En op welke manier kun je social media (Facebook, Instagram, Twitter) inzetten om als organisatie meer zichtbaar te worden? Tijdens deze workshop leer je hier meer over. De workshop maakt deel uit van de Kenniskaravaan. Via de Kenniskaravaan kun je als vrijwilliger(sclub) een steun in de rug krijgen wat betreft de vele uitdagingen waar je in deze tijd voor komt te staan. Ondernemers delen hiervoor graag hun kennis en ervaring. De Kenniskaravaan is ontstaan uit een samenwerking tussen de Steenwijkerlandse Uitdaging en Sociaal Werk de Kop.

De workshop ‘Presenteer je organisatie online’ vindt plaats op dinsdag 26 februari. Bijzonderonline is een onderdeel van Bijzonderdruk in Steenwijk, dat zich richt op het hele palet van websites tot online marketing. De workshop is bedoeld voor vrijwilligers(organisaties) in Steenwijkerland en deelname is gratis. aanvang 19.30 uur bij Bijzonderdruk, Woldmeentherand in Steenwijk. Deelname is gratis. Meer informatie of aanmelden kan t/m 22 februari via kenniskaravaan@steenwijkerlandseuitdaging.nl o.v.v. je naam/namen, e-mailadres(sen), telefoonnummer en organisatie.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest